Om TrailRun

6 timer i skoven

Danmarks fedeste 6 timers TRAIL-event!
  • Henvender sig til alle
  • Hyggen i fokus
  • Danmarks bedste løbe terræn
  • Udfordringer for alle
  • Erfarne løbs arrangører

Trail Run

Lørdag d. 3. august 2019
Tilmeld dig inden d. 7 juli og spar 100 kroner pr. person!

400
DKK
300
  • 6 TIMER I SKOVEN – TRAIL, er et helt nyt TRAIL-koncept i Silkeborg. Ruten appellerer til både den garvede, inkarnerede løber, samt til løberen, der blot løber en gang imellem for hyggens skyld. Der er til 6 timer i skoven mulighed for at løbe både 6 timer solo, på to mands hold (duo) og 3 mands hold (trio) hold.  Vi ses i Silkeborg d. 3. august 2019!

holdet bag 6 timer i skoven

Bag 6 timers løbene står et stærkt ungt team. Frederik og Mads har i en del år arrangeret MTB løbet 6 timer i skoven, der har måttet melde udsolgt samtlige år. Løbet er efterspurgt grundet det hyggelige og gode koncept og den problemfrie afvikling. Konceptet fra 6 timer i skoven – MTB er blevet kopieret til TRAIL og derefter blevet revideret voldsomt. Frederik og Mads’ passion for både løb og cykling, gør at de nu vil dele 6 timer i skoven oplevelsen med andre, end blot folk på mountainbike.
Vi har aldrig glædet os mere til august! 

Dato og tidspunkt

Løbet afholdes d. 3. august 2019. Løbet starter kl. 10.00 ved Skydebanehuset i Nordskoven ved Silkeborg og slutter kl. 16.00 Adresse kommer senere.

Generelle regler

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen.

Kun fuldførte omgange løbet INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden løber eller et andet hold efter 6 timer, er det den løber eller det hold der har løbet omgangene hurtigst, der vinder. Det er kun tilladt at skifte løber i skiftezonen.

Parkering og drop-OFF

Det er muligt at sætte ting og personer af i en runddel ca. 200 meter fra målområdet. Her er der parkering forbudt, og derfor SKAL bilen efterfølgende parkeres ved en anvist P-plads

Det er muligt at parkere ved VIA Silkeborg, pendler p-pladsen ved motorvejen og ved Silkeborg Sportscenter. Adresse kommer senere.

Færdselsregler

Alle færdselsregler skal overholdes. I skoven vil der være andre gæster som har lige så meget ret til stierne som du har. Vær derfor høflig og ordentlig overfor de øvrige skovgæster – det er jo ikke VM.

Billeder

Der vil være fotografer tilstede. Billederne vil kunne findes umiddelbart efter løbet på vores facebookside: www.facebook.com/6timeriskoventrail/

Præmier og lodtrækningspræmier.

Der er præmier til de 3 første i hver klasse. Præmieoverrækkelse foregår umiddelbart efter løbet i Målområdet. Man skal være fysisk TIL STEDE for at modtage sin præmie. Der vil derudover være et antal lodtrækningspræmier der udtrækkes efter præmieoverrækkelsen.

Aflysning

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb.

Arrangør og ansvar:

6 timer i skoven arrangeres af 6 timer i skoven Aps. Arrangøren kan på ingen måde drages til ansvar for skader der måtte blive påført deltagerne før, under og efter løbet. Med andre ord – deltagelse er på eget ansvar.

Skiftezone

Løber man på et hold og vil skifte løber, eller vil man som solo-løber ind og holde pause, SKAL det foregå via. skiftezonen i målområdet. Det er ikke tilladt at skifte løber andre steder på ruten, end i skiftezonen. Det er først tilladt at løbe ud på ruten, når holdkammeraten er i mål. Der vil være straf, i form af slettet omgang hvis man løber afsted på ruten, før ens holdkammerat er i mål!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller andet. Du kan skrive til os på info@6timeriskoven.dk, på vores Facebook side eller via. beskedfunktionen i højre hjørne på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse samme dag.

Tidtagning og startnumre

Tidtagning foregår professionelt via. RaceResult. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen. Startnumrene er færdigpakket i konvolutter med sikkerhedsnåle, nummer, chip osv., så en repræsentant fra holdet nemt kan hente alle startnumre på en gang.

Pavilloner

Du har mulighed for at opstille en pavillon til dit hold gratis i stævneområdet. Du skal blot skrive en mail senest 1 uge i forvejen til info@6timeriskoven.dk, så vi har en ide om hvor mange pavilloner vi skal forvente.

Forplejning

Der vil være adgang til gratis vand, energidrik, frugt, kaffe og the hele dagen. Det er derudover muligt at tilkøbe burger og pastasalat ved tilmeldingen, der udleveres efter ønske i løbet af dagen. På dagen sælges et begrænset antal burgere og pastasalat, samt kage, sodavand mv.

Uheld

Ved uheld i skoven, hvor du ikke ved egen hjælp kan komme tilbage til målområdet, kan du ringe til nødnummeret, der er printet på dit startnummer. Vi har i målområdet både nødbehandler med ambulance og samaritter klar til at rykke ud.

Ringes der til nødnummeret, vil en lokalkendt løber eller mountain-biker rykke ud i skoven med en nødbehandler og ambulance og finde dig. Du er derfor i trygge hænder ved deltagelse til 6 timer i skoven.

Både til 6 timer i skoven og til alle andre tidspunkter hvor du træner, anbefaler vi du har 112-appen installeret på din telefon. Man ved aldrig hvornår man får brug for akut hjælp!

Scroll to top