Om MTB

6 timer i skoven

Danmarks fedeste 6 timers MTB rute!
  • Henvender sig til alle
  • Hyggen er i fokus
  • Danmark bedste MTB terræn
  • Udfordringer for alle
  • Største 6-timers event i Danmark

MOUNTAINBIKE

Søndag d. 2. august 2019

450
DKK
350
  • 6 Timer I Skoven, som du kender det. Hvem kører flest omgange hurtigst muligt på 6 timer? Der er mulighed for deltagelse som solo, duo eller trio. Hyggen er som altid i fokus, og det viser sig hurtigt at samvær med vennerne, MTB og fede spor, er opskriften på en god dag i skoven. Vi glæder os til at se dig!

Rute

I år er der en rute som er cirka 9km lang og 200hm. Ruten vil forløbe på en god blanding af singletracks og grusveje. Ruten vil sikre udfordringer for alle, dog uden ubehagelige overraskelser. Træning på ruten før løbet er desværre ikke mulig.

Regler generelt

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Det er ikke et krav at man skifter rytter efter hver omgang, ligesom der ikke er et krav om hvornår og hvor længe man må holde pause osv. Man styrer det helt selv.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Det er ikke tilladt at deltage på elcykel eller anden cykel med hjælpemotor om søndagen.

Dato og tidspunkt

Løbet foregår d. 2. august og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler man er der i relativ god tid før start.

Uheld

 

Ved uheld i skoven, hvor du ikke ved egen hjælp kan komme tilbage til målområdet, kan du ringe til nødnummeret, der er printet på dit startnummer. Vi har i målområdet både nødbehandler med ambulance og samaritter klar til at rykke ud.

Ringes der til nødnummeret, vil en lokalkendt mountain-biker rykke ud i skoven med en nødbehandler og evt. ambulance og finde dig. Du er derfor i trygge hænder ved deltagelse til 6 timer i skoven. Ruten er derudover markeret med kilometerskilte, så ved oplysning af disse, kan ryttere meget nemt lokaliseres.

Både til 6 timer i skoven og til alle andre tidspunkter hvor du træner, anbefaler vi du har 112-appen installeret på din telefon. Man ved aldrig hvornår man får brug for akut hjælp!

Skiftezone

Kører man på hold og vil skifte rytter, eller vil man som solorytter ind og holde pause, skal det foregå via skiftezonen i målområdet. Det er ikke tilladt at skifte rytter andre steder på ruten, end i skiftezonen. Det er først tilladt for den nye rytter at køre ud på ruten, når holdkammeraten er i mål. Der vil være straf, i form af slettet omgang hvis man kører ud på ruten, før ens holdkammerat er i mål!

Kontakt

Læg en besked ved klikke nederst i højre hjørne, eller er du velkommen til at skrive til os på info@6timeriskoven.dk

Opmærkning

Ruten er markeret med gul strimmel og gule skilte med sorte pile på.
 

Aflysning

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb.

 
 

Tidtagning og startnumre

Tidtagning foregår via. RaceResult. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen. Alle remedier og diverse andre sager (strips mv.), vil være i konvolutten, du afhenter. Det vil i år være muligt at afhente sine startnumre ved CycleSport Silkeborg fredag d. 31. fra 10.00-17.30 og lørdag d. 3. fra 10.00-13.00. Startnumrene er færdigpakket i konvolutter med strips mv., så en repræsentant fra holdet, henter alle startnumre på en gang. I startnumrene er der også chip.

Startsted

Startsted er i år på den nye eventplads bag skydebanehuset i Nordskoven. Pladsen ligger midt i skoven, og der er herfra blot et stenkast til Danmarks bedste MTB spor – lige ved Danmarks outdoor hovedstad. 

Adressen der kan navigeres efter er Århusvej 60, 8600 Silkeborg. Der vil være dropoff af ting og folk ca. 100 meter fra mål. Derefter gelejdes bilen over til en stor parkeringsplads, ca. 500 meter fra mål. Der vil være officials til at afhjælpe trafikken. 

Parkering og drop-off

Det er muligt at sætte ting og personer af i en runddel ca. 100 meter fra målområdet. Her er der parkering forbudt, og derfor SKAL bilen efterfølgende parkeres ved en anvist P-plads Det er muligt at parkere ved VIA Silkeborg. Adressen er Nattergalvej 1, 8600 Silkeborg. Der vil ligeledes være officials til at afhjælpe trafikken.

Præmier

Der vil være præmier til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse samt lodtrækingspræmier.

Pavillioner

Du har mulighed for at opstille en pavillion til dit hold gratis i stævneområdet. Vi har masser af plads, men har du specifikke ønsker, eller en atypisk pavillion/telt, kan det være en fordel at skrive en mail til os på info@6timeriskoven.dk. Så kan der aftales nærmere. 

Forplejning

Der vil være adgang til vand og energidrik fra 32Gi og Løberen.dk hele dagen. Derudover er der gratis kaffe, frugt mv. til alle deltagere.

Det er derudover muligt at tilkøbe burger eller pastasalat ved tilmeldingen, der udleveres efter ønske i løbet af dagen.

Der sælges også kage, sodavand, kakaomælk mv. til fornuftige priser.

Færdselsregler

Færdselsregler skal overholdes. I skoven vil der være andre gæster som har lige så meget ret til stierne som du har. Kør forsigtigt og vær høflig overfor dem du møder.

Billeder

Der vil være fotografer tilstede. Billederne vil kunne findes umidelbart efter løbet på vores facebookside: 

https://www.facebook.com/6timeriskoven

Derudover er der en myselfie i målområdet – billeder herfra offentliggøres på hjemmeside og facebook. myselfie kan også sende billederne automatisk til jeres mobiltelefon. Læs mere om myselfie på www.myselfie.dk

Eftertilmelding

Der er ikke mulighed for eftertilmelding på dagen.

 

Scroll to top