Om MTB

6 timer i skoven

Danmarks fedeste 6 timers MTB rute!
  • Henvender sig til alle
  • Hyggen er i fokus
  • Danmark bedste MTB terræn
  • Udfordringer for alle
  • Største 6-timers event i Danmark

MOUNTAINBIKE

Søndag d. 4. august 2019

DKK
400
  • 6 Timer I Skoven, som du kender det. Mulighed for deltagelse som solo, duo eller trio. Samvær med vennerne, MTB og fede spor, er opskriften på en god dag i skoven. Vi glæder os til at se dig!

Rute

I år 2019 vil der igen være to ruter, ruten til duo/trio vil være ca. 7 km lang, imens ruten til solo rytterne er ca. 12 kilometer.

Ruterne vil forløbe på en god blanding af singletracks og grusveje. Ruten vil sikre udfordringer for alle, dog uden ubehagelige overraskelser. Træning på ruten før løbet er ikke mulig!

Regler generelt

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Det er ikke tilladt at deltage på elcykel eller anden cykel med hjælpemotor om søndagen. 

Dato og tidspunkt

Løbet foregår d. 4. august og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler man er der i relativ god tid før start.

 

Uheld

Ved uheld i skoven, hvor du ikke ved egen hjælp kan komme tilbage til målområdet, kan du ringe til nødnummeret, der er printet på dit startnummer. Vi har en lokal rytter, der kender skoven godt, der hurtigt vil rykke ud og finde dig i skoven, sammen med en samarit. Vi anbefaler dog, at du har 112 appen installeret på din telefon, i tilfælde af voldsommere uheld.

Skiftezone

Kører man på hold og vil skifte rytter, eller vil man som solorytter ind og holde pause, skal det foregå via skiftezonen i målområdet. Det er ikke tilladt at skifte rytter andre steder på ruten, end i skiftezonen. Det er først tilladt for den nye rytter at køre ud på ruten, når holdkammeraten er i mål. Der vil være straf, i form af slettet omgang hvis man kører ud på ruten, før ens holdkammerat er i mål!

Kontakt

Læg en besked ved klikke nederst i højre hjørne, eller er du velkommen til at skrive til os på info@6timeriskoven.dk 

Tidtagning og startnumre

Tidtagning foregår via. RaceResult. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen. Det vil i år være muligt at afhente sine startnumre ved CycleSport Silkeborg fredag d. 2. fra 10.00-17.30 og lørdag d. 3. fra 10.00-13.00. Startnumrene er færdigpakket i konvolutter med strips mv., så en repræsentant fra holdet, henter alle startnumre på en gang. I startnumrene er der også chip.

Startsted

Nordskoven Silkeborg – Nærmere information følger

Præmier

Der vil være præmier til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse samt lodtrækingspræmier.

Pavillioner

Du har mulighed for at opstille en pavillion til dit hold gratis i stævneområdet. Du skal blot skrive en mail senest 1 uge i forvejen til info@6timeriskoven.dk, så finder vi en plads til din pavillon

Forplejning

Der vil være adgang til vand og energidrik fra AtNu hele dagen.

Det er muligt at tilkøbe burger eller pastasalat ved tilmeldingen, der udleveres efter ønske i løbet af dagen.

Der vil være gratis frugt, kaffe og the til alle deltagere.

Færdselsregler

Færdselsregler skal overholdes. I skoven vil der være andre gæster som har lige så meget ret til stierne som du har. Kør forsigtigt og vær høflig overfor dem du møder.

Billeder

Der vil være fotografer tilstede. Billederne vil kunne findes umidelbart efter løbet på vores facebookside: 

https://www.facebook.com/6timeriskoven

Eftertilmelding

Der er ingen mulighed for eftertilmelding på dagen.

Aflysning

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb.

Scroll to top