15. september 2018

6 timer i skoven lancerer nyt målområde

Sidste år lancerede vi (6 timer i skoven), et nyt målområde i hjertet af Vesterskoven, der som navnet antyder, lå vest for Silkeborg. Valget om at flytte skov fra Nordskoven til Vesterskoven, kom efter lang tids overvejelse. I de foregående par år var der intensivt blevet bygget på MTB sporet i Vesterskoven, og Frederik og jeg mente, at disse nye spor, kunne give 6 timer i skoven lige netop det twist, der var brug for.

Det nye målområde var en succes. Der var bedre logistik med biler i starten og slutningen af løbet, og vi var rykket HELT ind i skoven. Noget vi følte vi havde manglet de foregående par år. Målområdet var dog ikke så kompakt, hvilket resulterede i at teamteltene stod lidt langt fra hinanden. Derudover var en glemt faktor i forbindelse med rutelægningen, at den store mængde grusveje vi var vant til i Nordskoven, ikke var at finde i samme omfang i Vesterskoven. Dette gav lettere udfordringer på ruten, i form af kødannelser på nogen op- og nedkørsler.

Selvom området overordnet set fungerede godt, passer det ikke helt til de visioner vi har med 6 timer i skoven 2019. Derfor gik vi – i samarbejde med Silkeborg Kommune, i gang med at finde det nye helt IDEELLE målområde. Målområdet er fundet, men det er ikke helt klar endnu. Målområdet ligger lige i kanten af Nordskoven, med nem adgang til parkering osv. Derudover ligger området meget centralt i hjertet af de fantastiske MTB-spor i Nordskoven. Ydermere, har vi som de to første år, én samlet plads til alt, således at man ikke kommer så langt væk fra centrum med sit teamtelt.

Vi tror på at det vil skabe endnu mere team-hygge at komme tilbage på græs, ind i skoven og tættere sammen med de andre teams. Til 6 timer i skoven, er hyggen og god stemning jo det primære fokus, sammen med en naturligvis super fed og varieret rute.

Den præcise mål-lokation vil blive offentliggjort inden længe, og det vil ikke skuffe. Det lover vi. Og med den nye mål-lokation bliver det en endnu større fest at afholde 6 timer i skoven. Vi glæder os og håber I gør det samme 🙂

 

//Mads


Til nyheds side

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top