Rute

I år 2017 vil der være to ruter, ruten til duo/trio vil være ca. 7 km lang, imens ruten til solo rytterne er ca. 12 kilometer.

Ruterne vil forløbe på en god blanding af singletracks og grusveje. Ruten vil sikre udfordringer for alle, dog uden ubehagelige overraskelser. Træning på ruten før løbet er ikke mulig!

 

Regler

Den person eller det hold der fuldfører flest omgange på ruten inden 6 timer, vinder klassen. Kun fuldførte omgange kørt INDEN klokken 16.00 tæller med i slutresultatet.

Er man på omgangshøjde med en anden rytter eller et andet hold efter 6 timer, er det den rytter eller det hold der har kørt hurtigst, der vinder.

Det er kun tilladt at skifte rytter i skiftezonen.

Det er ikke tilladt at deltage på elcykel eller anden cykel med hjælpemotor.

 

Tidtagning

Tidtagning foregår via. Sporti. Du afhenter dit startnummer i tidtagningsteltet på løbsdagen.

 

Startsted

Løbet foregår på Nattergalvej 1, 8600 Silkeborg.

Der vil være skiltet fra Århusvej.

Løbet foregår ved VIA Silkeborg

 

Dato og tidspunkt

Løbet foregår d.6 august og starter klokken 10.00 og slutter klokken 16.00. Vi anbefaler man er der i relativ god tid før start.

 

Præmier

Der vil være præmier til nummer 1, 2 og 3 i hver klasse.

 

Telte

Du har mulighed for at opstille en pavillion til dit hold gratis i stævneområdet. Du skal blot skrive en mail senest 1 uge i forvejen til 6timermtb@gmail.com, så finder vi en plads til dit telt.

 

Forplejning

Der vil være adgang til vand og energidrik fra AtNu hele dagen. Udover det, vil det være muligt at købe forskelligt mad i madteltet.

 

Færdselsregler

Færdselsregler skal overholdes. I skoven vil der være andre gæster som har lige så meget ret til stierne som du har. Kør forsigtigt og vær høflig overfor dem du møder.

 

Uheld

Ved uheld i skoven, hvor du ikke ved egen hjælp kan komme tilbage til målområdet, kan du ringe til nødnummeret der er printet på dit startnummer. Vi har en lokal rytter, der kender skoven godt, der hurtigt vil rykke ud og finde dig i skoven, sammen med en samarit. Vi anbefaler dog, at du har 112 appen installeret på din telefon, i tilfælde af voldsommere uheld.

 

Aflysning

Skulle en aflysning af løbet finde sted p.g.a. omstændigheder som vejret (voldsom blæst, regn eller lign.), naturkatastrofer, force majeure o.lign., forbeholder vi os ret til ikke at refundere hele det indbetalte beløb.

 

Eftertilmelding:

Der er mulighed for eftertilmelding. Der er et begrænset antal numre, så kom i god tid! Prisen for et startnummer ved eftertilmeling 500 kr.

 

Parkering:

Der er parkeringspladser ca. 100 meter fra målområdet.

 

Billeder:

FPlus har stået for billeder. De kan findes på følgende link:

 

https://www.facebook.com/FPlusDK/photos/?tab=album&album_id=1051574668223460

 

Kontakt:

Kontakt os på 6timermtb@gmail.com, vedr. spørgsmål til løbet mv.

 

 

Deltagelse sker på eget ansvar!

 

Find os på